Inschrijfformulier marathoncompetitie seizoen 2018-2019

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

De kalender voor komend seizoen is vast gesteld. Deze staat op de nieuwe website. www.schaatsenhoorn.nl

Het komend seizoen wordt er een competitie over 7 marathonwedstrijden verreden (voor senioren 8 wedstrijden) verplicht met transponder, helm, snijvast scheen- en enkelbeschermers en handschoenen.
Er kan een transponder worden gehuurd voor 15 euro voor het hele seizoen. Voor het huren moet een overeenkomst worden getekend door een meerderjarige.
Aan het einde van het seizoen moet de transponder weer worden ingeleverd.

De pupillen AB en CDEF rijden weer apart hun marathon.
De junioren dames A,B en C rijden samen een marathon over 12 ronden, de junioren jongens rijden samen met de D1 20 ronden. Vervolgens is er een baanverzorging.

Afwisselend zullen de M2 eerst rijden of C1/M1 en C3/M3/D2.
Dit zal in de kalender op de website worden aangegeven.

Voor de categorie junioren en de senioren zijn er tussensprints voor de eerste en tweede plaats waarmee 2 en 1 punt wordt verdiend voor het klassement. Het aantal sprints enmoment wordt door de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd meegedeeld.

Als je wilt meerijden in de marathoncompetitie, download het inschrijfformulier , sla het op in de map Documenten en stuur het ingevuld naar: marathonhoorn@live.nl

Als je via mail aanmeldt, dan kan de marathoncommissie voorbereidend werk doen en bepalen of er voldoende transponders zijn.

Graag ook de rijders die het zesbanen-toernooi willen rijden, via E-mail op tijd aanmelden.

Als je vorig seizoen hebt gereden en nog in het bezit bent van het beennr, dan hoef je geen borg te betalen en kan je het beennr dit seizoen opnieuw gebruiken. Als je in een andere categorie gaat rijden, dan wordt bekeken of je dit nummer kan behouden. 

Als je dit seizoen niet rijdt, kan je het beennr inleveren of opsturen naar
M. Ooijevaar
Oosterwijzend 27
1688 CZ Nibbixwoud

Het inschrijfgeld bij voorkeur via de bank betalen.


Ophalen van het beennr en evt. transponder kan tijdens de tweede trainingsavond in de jurykamer op 8 oktober 17:00 tot 20:00 uur

 
Mvg,
Marathon Commissie Hoorn